Top

Start Here

Γεια, είμαι η Κατερίνα!

Δημιούργησα το traveler feelings για να βοηθήσω γυναίκες να βρουν την αυτοπεποίθηση να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Στόχος μου είναι να εμπνεύσω τις γυναίκες κάθε ηλικίας να νιώσουν τα μαγικά συναισθήματα ενός ταξιδιού σε ένα καινούριο μέρος. Για να μην χάνεις τις ταξιδιωτικές μου συμβουλές αλλά και πολλά άλλα tips και news φρόντισε να εγγραφείς στο newsletter μου.
Καλή εξερεύνηση!

xxx Katerina

GET INSPIRED

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά! Που θέλεις να πας; Η ψυχή σου που λαχταρά να ταξιδέψει; Υπάρχουν τόσοι πολλοί καταπληκτικοί προορισμοί σε όλο τον κόσμο και εδώ μοιράζομαι μαζί σου χρήσιμες συμβουλές για ταξίδια σε περισσότερες από 30 χώρες! Συχνά όταν σκοντάφτεις σε μια όμορφη εικόνα ενός μακρινού τόπου ξυπνάει η επιθυμία να τον επισκεφτείς και τον προσθέτεις στην ταξιδιωτική σου wish list. Αν θέλεις να κάνεις ονειρεμένα ταξίδια, αλλά χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για να επιλέξεις ποιος προορισμός είναι ο κατάλληλος για εσένα, ρίξε μια ματιά στα άρθρα μου με ιδέες για ονειρεμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες για όλους τους τύπους ταξιδιωτών!

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

PLAN YOUR TRIP

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

    Λυπούμαστε, καμία δημοσίευση δεν ταιριάζει με τα κριτήριά σας.

Και αφού αποφάσισες ότι θέλεις να πας και εκείνο το ταξίδι των ονείρων σου, σειρά τώρα έχει η οργάνωση! Μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις όταν σχεδιάζεις το ταξίδι των ονείρων σου. Ποιο είναι το πρώτο βήμα; Ποιο είναι το δεύτερο; Το τρίτο ή το τέταρτο; Η οργάνωση ενός ταξιδιού μπορεί να φαίνεται τρομακτική καθώς υπάρχουν άπειρες πληροφορίες και όσο ψάχνεις τόσο περισσότερο χάνεσαι. Θα βρεις εδώ πρακτικές συμβουλές, tips οργάνωσης και άλλα πολλά που θα κάνουν την σχεδίαση του ταξιδιού σου εύκολη, ευχάριστη και δημιουργική!

TRAVEL TIPS

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Εφόσον επέλεξες τον προορισμό σου και είσαι ήδη στη διαδικασία σχεδιασμού του ταξιδιού σου, ήρθε η ώρα να καταγράψεις τα δρομολόγια και να διευθετήσεις τις τελευταίες λεπτομέρειες. Λένε πως αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις… Μετά από χρόνια διεθνών ταξιδιών, έπαθα και στην πορεία έμαθα μερικά πράγματα ιδιαίτερα χρήσιμα για τα ταξίδια και τα μοιράζομαι μαζί σου. Έχω συγκεντρώσει περιεκτικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς και χρήσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές για διάφορα πράγματα που θα μπορούσες να συναντήσεις ενώ ταξιδεύεις. Τα travel tips, που θα βρεις σε αυτούς του οδηγούς, θα σε βοηθήσουν να σχεδιάσετε το καλύτερο δυνατό ταξίδι. Trust me!

TRAVEL GEAR

Στην πραγματικότητα στα ταξίδια δεν χρειάζεσαι πολύ εξοπλισμό. Χρειάζεσαι όμως να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Και επειδή ο εξοπλισμός κοστίζει και η επένδυση που χρειάζεσαι για αυτό μπορεί να γίνει από πολύ ακριβή έως και ασύμφορη στην ενότητα αυτή θα μάθεις πώς να επιλέγεις σωστά τις αποσκευές σου, τι να πακετάρεις και άλλα πολλά χρήσιμα κόλπα για το δρόμο!

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

    Λυπούμαστε, καμία δημοσίευση δεν ταιριάζει με τα κριτήριά σας.

TRAVEL STYLE

Αν είστε σαν εμένα, το να ετοιμάζετε βαλίτσα για ένα ταξίδι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του ταξιδιού. Στην ουσία δεν έχει να κάνει μόνο με το ποια ρούχα που πρέπει να πάρεις μαζί, αλλά με πόσα ρούχα και τι είναι κατάλληλο να φορέσετε στον προορισμό σας! Έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες και για διάφορα είδη ταξιδιών! Στην ενότητα που ακολουθεί θα βρεις τις καλύτερες συμβουλές για το πακετάρισμα και τα ταξιδιωτικά ρούχα για πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς! Άλλωστε η διαδικασία της «βαλίτσας» πρέπει να είναι το διασκεδαστικό μέρος.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

    Λυπούμαστε, καμία δημοσίευση δεν ταιριάζει με τα κριτήριά σας.

WHERE TO NEXT?

Αν και εσύ αισθάνεσαι έστω και σε μικρό βαθμό το ίδιο, κι αν αναρωτιέσαι ποιος είναι οεπόμενος προορισμός, σου έχω τη λύση!!! Περιπλανήσου μέσα στο site και πάρε έμπνευση για να φανταστείς και να οργανώσεις τα πιο ονειρικά ταξίδια όλων των ειδών!

Ως γυναίκα επιχειρηματίας, μου αρέσει να βοηθάω άλλες γυναίκες προσωπικά ή στις επιχειρήσεις τους!

Δημιούργησα το απόλυτο ημερολόγιο ταξιδίου για να συγκεντρώνεις όλες
τις απαραίτητες σημειώσεις για τα μαγικά σου ταξίδια. Θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις όλες τις λεπτομέρειες πριν το ταξίδι αλλά και να κρατήσεις σημειώσεις καθώς και το πρόγραμμα σου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου! Εννοείται πως στο ημερολόγιο αυτό θα δημιουργήσεις τη δική σου ταξιδιωτική bucket list αλλά και διάφορες άλλες λίστες θέλω και αναμνήσεων.

Παράλληλα δημιούργησα και ένα ημερολόγιο περιπέτειας για εσένα που θέλεις να ζεις το κάτι παραπάνω και ψάχνεις να βιώσεις καινούριες καιμοναδικές δραστηριότητες. Στο adventure diary θα εμπνευστείς, θα βιώσεις και θα καταγράφεις τις ανεπανάληπτες
δραστηριότητες των ταξιδιών σου.Επιπλέον μέσα από τα e-book μου θα μάθεις χρήσιμα θέματα για ταξίδια και όχι μόνο!

Μάθε πληροφορίες για ότι χρειάζεσαι για τα ταξίδια σου, βελτίωσε τις φωτογραφικές σουδεξιότητες, δημιούργησε το δικό σου ταξιδιωτικό ημερολόγιο και λάβε συμβουλές από μια γυναίκα ταξιδιώτη! Φύγαμε;